top of page

Valerie Van Wynsberghe

Valerie Van Wynsberghe

Ik ben een enthousiaste, energieke, goedlachse, gevoelige vrouw, partner, mama, dochter, vriendin, leerkracht, collega en coach.

Al meer dan twintig jaar werk ik met jongeren. Sinds 2022 voelde ik de nood om mijn rugzak vol levenservaringen in te zetten om jongeren meer mentaal te ondersteunen. Diverse opleidingen brachten me tot mijn (nieuwe) rol als kinder- en jongerencoach waaruit ik veel energie haal.  Daarnaast kon ik proeven van het assisteren bij een coachopleiding en zo werd het zaadje geplant om in mijn vertrouwde en fijne werkveld leerkrachten te inspireren en op weg te helpen in workshops en trainingen.

Josephien, en bijgevolg Art de Co, kwamen op mijn pad terecht en samen wandelen we een verbindende toekomst tegemoet.


Als coach en ervaringsdeskundige geef ik adolescenten, jongeren, ouders en leerkrachten mentale ondersteuning. Mensen begeleiden in het (terug)vinden van hun kracht en het omarmen van hun talenten om hun levenspad (met de nodige tools) te bewandelen, is mijn missie. In het gesprek met de coach, waarin vertrouwen, veiligheid en hoop centraal staan, kom je aan de hand van vragen, oefeningen en stiltes tot meer zelfkennis uit eigen ervaring.

Die zelfdeterminatie biedt nieuwe inzichten en daar schuilt de groei. De ontdekking van de filosofie van Kintsugi had een helend effect op mij. Dat littekens en wonden zorgen voor het gouden randje bij jezelf vind ik een erg krachtige gedachte die ik hoop door te geven. 

Foto website.jpg
bottom of page